Jocuri de actiune

in categoria celor mai noi jocuri de actiune si miniclipuri online si gratis din 2018
Cauta Joc gratuit

Learning Videos for Kids

ParteneriJocuri de actiune Gratis

Advertisements
  Advertisements


Alege aceste jocuri cu constructii pe santier in care ai de construit cu ajutorul catorva macarale si muncitori un plan arhitectural in dezvoltare; daca ai o minte vizionara de arhitect apucat de dat indicatii.
( Jocul Constructii pe Santier sa jucat de: 27,497)

Alege aceste jocuri sinjid battle strike cu sabii si samurai, niste luptatori adevarati si neinfricati care au mai multe nivele de parcurs; aceste lupte japoneze 3d cu battle strikers sunt pentru copii de 10 12 ani.
( Jocul Sinjid Battle Strike sa jucat de: 14,743)

Alege aceste jocuri Barn Crop si culege recolta de la ferma pentru tine si toti buddy pe care ii ai devenind fermieri. Implica-te in munca agricola si vezi putin ce inseamna munca la tara. Desi totul se desfasoara intr-un taram virtual va t...
( Jocul Barn Crop sa jucat de: 37,569)

Alege aceste jocuri Sport cu powerpuff pentru copii in care cele 3 care au speriat vestul au o noua misiune plina de actiune suspans si voie buna. Atac la tastatura in timp ce manevrezi aceste papusi umblatoare pe ecran in aceste super jocu...
( Jocul Sport cu Powerpuff sa jucat de: 129,678)

Incearca tu si familia ta aceste jocuri de aparat mama impotriva raufacatorilor care ataca pe strazile orasului tau. Mergi langa ea si apar-o de fiecare dintre acesti straini.
( Jocul De aparat Mama sa jucat de: 71,217)

Incearca aceste jocuri de pescuit la pluta Campionat pentru copii care mereu si-au dorit sa prinda marele monstru din lac cu o momeala destul de mica.
( Jocul Pescuit la Pluta Campionat sa jucat de: 137,781)

Daca ti-au placut desenele cu Po, sigur ti-ar place sa joci jocuri kung fu panda, asa ca numai astepta si treci la lupta; distruge dusmani ursului Pu cu bombe si artificii, ai grija la tai long, crocodili si rinoceri mari maestri in cung fu.
( Jocul Kung Fu Panda sa jucat de: 210,479)

Alege aceste jocuri in razboi cu inamicul pe campul de lupta pentru copii care vor sa se antrenerze pentru fortele de elita ale tarii in eventualitatea iscarii unui razboi de orice textura politica.
( Jocul In Razboi cu Inamicul sa jucat de: 31,051)

Incearca aceste jocuri Spider Man pentru copii daca simti nevoia de putina actiune si suspans la mare inaltime. Traieste aventura x trema alaturi de spiderman in cautarea lui atenta de a salva pe cineva inca odata.
( Jocul Spider Man sa jucat de: 163,736)

Intra in acest joc cu alexandru cel bun si cucereste lumea antica cu razboi si strategie. Alege modul de joc, plaseaza strategic armata pe harta si da drumul la lupta care se anunta sangeroasa. Apara-ti castelul de valurile inamice de solda...
( Jocul Alexandru cel bun sa jucat de: 10,232)

Alege aceste jocuri fly robot; un joc cu avioane de lupta si elicoptere de razboi cu roboti cu nivele foarte multe de indemanare cu nave spatiale de lupta si de razboi cu impuscaturi.
( Jocul Fly Robot sa jucat de: 12,005)

Incearca acest joc cu razboiul gangsterilor in care ai parte de lupte intre baieti si intre bande de cartier; este un joc de strategie si gandire pentru copii mai mari.
( Jocul Razboiul Gangsterilor sa jucat de: 11,896)

Alege aceste jocuri mario in egipt; un joc nou cu mario noi si vechi cu mario si luigi pe motocicleta si pe atv in cursa cu obstacole pe nivele de indemanare pe motor de condus, faine pentru copii.
( Jocul Mario in Egipt sa jucat de: 6,570)

Who is the winner of the competition? You might think something else, but let me tell what I am sure about: Mario will win the boxing game, nobody can knock out him. Mario is the best player we ever had in this show. Come closer and help him feel ...
( Jocul Mario Boxing Title sa jucat de: 1,237)

Nursery Rhymes Babies Songs
  Children Learning Colors


jocuri de actiune
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri de actiune!
Copyright © 2008 - 2018 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

jocuri de actiune online