Jocuri sportive

in categoria celor mai noi jocuri sportive si miniclipuri online si gratis din 2017

Jocuri sportive Gratis

Advertisements
  Advertisements


Alege aceste jocuri samurai sam; un joc nou cu samurai cu sport de indemanare sportive distractive cu foarte multe nivele pentru copii cu sarituri si cu scheme cu stagii multe de trecut.
( Jocul Samurai Sam sa jucat de: 4,448)

Incearca aceste jocuri Fotbal Loviuri Penalti in care ai de inscris in poarta din imagine. Minge dupa minge va veni in dreptul piciorului iar tu cu ajutorul mouse-ului ai de inscris gol in poarta. Dupa ce te saturi de jucat fotbal po...
( Jocul Fotbal Lovituri Penalti sa jucat de: 60,665)

Un joc simplu de biliard in care misiunea ta este sa introduci mingea in gaura . Acest joc se poate juca si in doi / multiplayer. Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc de biliard.
( Jocul biliard sa jucat de: 85,581)

Incearca aceste jocuri cu Mickey Mouse pe Skateboard pentru copii care adora personajele de desene animate de la disney. Ajuta-l pe Mickey sa nu cada de pe placa de skateboard.
( Jocul Mickey Mouse pe Skateboard sa jucat de: 168,173)

Alege aceste jocuri Cycle Race pentru copii distractive in care ai parte de cyclomaniacs care se inscriu la ciclism bmx pc de performanta si-n care tu va trebui sa-ti alegi personajul favorit cu care vei concura; jocuri recoma...
( Jocul Cycle Race sa jucat de: 13,780)

Incearca aceste jocuri fotbal penalty cu lovituri libere la care trebuie neaparat sa urmaresti traiectoria mingii de fotbal. Daca esti priceput si ai indemanare probabil vei si nimeri poarta ocolidul pe portar.
( Jocul Fotbal Penalty sa jucat de: 36,614)

Incearca aceste jocuri surf 3d cu fructe pentru copii distractive in care va trebui sa-ti mentii echilibrul cat mai mult timp posibil si sa papi fructele care-ti ies in cale.
( Jocul Surf 3d cu fructe sa jucat de: 26,568)

Alege aceste jocuri BMX extrem bike pentru copii mici cu biciclete de fite pentru copii care vor sa arate ce scheme stiu. Ai grija ca te poti rasturna imediat si timpul este limitat.
( Jocul BMX Extrem Bike sa jucat de: 44,725)

Alege aceste jocuri fotbal maneger; un joc nou de sport cu fotbal penalty de indemanare sportive online la meci de fotbal pe teren cu echipe de dat goluri cu capul in poarta sau lovituri libere.
( Jocul Fotbal Maneger sa jucat de: 6,863)

Alege aceste jocuri de alergat cu iepurele si broasca pentru copii mici in care trebuie sa te ti tare pe pozitie si sa-ti ajuti personajul sa catige cu ajutorul tau si al mouse-ului.
( Jocul de alergat cu iepurele si broasca sa jucat de: 31,488)

Chiar daca sau nu prea mai ai voie in parc cu rolele, poti juca online jocuri cu role, stiu ca nu e aceasi senzatie dar cand mai ales cand ploua afara un joc frumos e bine venit, deci "Pe role!"
( Jocul Cu Rolele In Parc sa jucat de: 108,887)

Alege aceste jocuri thin ice race din The Incredibles cu patinaj artistic pe gheata imaginara pentru ca ai de patinat in conditii cel putin ciudate si de colectat puncte; cand insa se apropie un final de cladire va trebui sa faci salturi sa...
( Jocul Thin Ice Race sa jucat de: 22,914)

Incearca unul din aceste miniclipuri sportive in care ai parte de un meci de ping pong copii in toata regula. Daca ai indemanare acum e momentul sa ne arati cat de bun esti.
( Jocul Ping Pong Copii sa jucat de: 65,766)

Alege acestejocuri arcasul; un joc de tras cu arcul la tinte cu robin hood salvatorul eroul si comorile sportive de sport cu indemanare in doi de tras cu arcul.
( Jocul Arcasul sa jucat de: 19,326)

Nursery Rhymes Babies Songs
  Children Learning Colors


jocuri sportive
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri sportive!
Copyright © 2008 - 2017 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

jocuri sportive online