Jocuri sportive

in categoria celor mai noi jocuri sportive si miniclipuri online si gratis din 2017
Cauta Joc gratuit

Learning Videos for Kids

ParteneriJocuri sportive Gratis

Advertisements
  Advertisements


Incearca aceste jocuri cu Diego Maradona un jucator de fotbal foarte cunoscut pe timpuri pentru talentul lui de mare golgheter al echipei Argentiniene. Ajuta-l sa mentina mingea cat mai mult timp in aer si sa bata noi recorduri.
( Jocul Diego Maradona sa jucat de: 49,421)

Participa si tu la Olimpiada in acest joc Bugs Bunny Curse cu Obstacole pentru copii mici si sportivi. Apoi mai vezi si alte miniclipuri prin aceeasi categorie care te-ar putea interesa.
( Jocul Bugs Bunny Curse cu Obstacole sa jucat de: 20,564)

Intra in competitie la atletism in aceasta categorie de jocuri pentru copii
( Jocul ATLETISM sa jucat de: 72,826)

Incearca aceste jocuri cu fred flinston la bob pe gheata pentru copii mici care iubesc miniclipurile sportive de iarna. Urca-te in sanie si cu indemanare ghideaza sania la stanga sau la dreapta.
( Jocul Fred Flinston la Bob pe gheata sa jucat de: 54,701)

Joaca si tu un joc cu unul ditre cele mai indragite sporturi, hokey pe iarba, si inscrie cat mai multe goluri
( Jocul Hokey pe iarba sa jucat de: 5,901)

Incearca aceste jocuri Tine Mingea de Fotbal pentru copii care adora aceste gen de jocuri sportive extrem de amuzante si antrenante care pot aduce un iz de bucurie si veselie zilei tale.
( Jocul Tine Mingea de Fotbal sa jucat de: 38,559)

Alege aceste jocuri cu steaua, echipa ta favorita de fotbal online si gratis. Apoi mai cauta si alte joculete de fotbal pentru copii mici cu suturi pe poarta, lovituri penalty, sau lovituri de la 11m cum li se mai spune.
( Jocul Cu Steaua sa jucat de: 58,224)

Alege aceste jocuri cu bat pogo pentru copii super activi; acest gen de jocuri sunt incluse in categoria de jocuri sportive pentru copii care iubesc activitatile in aer liber.
( Jocul Cu Bat Pogo sa jucat de: 22,135)

Incearca aceste jocuri Fotbal cu Mickey Mouse si ratoiul Donald Duck, mult indragitele personaje de desene animate de la disney care vor sa practice cateva scheme din fotbal.
( Jocul Fotbal cu Mickey Mouse sa jucat de: 78,784)

Incearca aceste jocuri de volei pe plaja pentru copii cu mingea pentru ca este anotimpul insorit si cald; jocurile olimpice de vara sunt gata sa inceapa si tu va trebui sa faci pe antrenorul cu echipa ta feminina de volei.
( Jocul Volei de plaja sa jucat de: 9,630)

Alege aceste jocuri de fotbal cu ratoiul donald duck sau cu mickey mouse in actiune totul gratis pentru tine; personajele de desene animate disney te asteapta sa faci putin sport alaturi de ele.
( Jocul Fotbal cu ratoiul Donald Duck sa jucat de: 21,795)

Executa cat mai multe penalty-uri de la 11 metri . Va trebui sa folosesti sagetile pentru a seta directia si tasta space pentru a suta la poarta.
( Jocul penalty de la 11m sa jucat de: 52,240)

Parasutismul este jocul in care sari cu parasuta din avion de la inaltime foarte mare; deschide parasuta cand te afli in apropierea solului cu aproximativ 1000 de m inainte ca sa lovesti punctul precis in care vrei sa aterizezi cu pa...
( Jocul Sarituri cu Parasuta din Avion sa jucat de: 14,097)

Incearca aceste jocuri Baschet 3d Obligatea pentru copii in care ai o minge de basket pe care trebuie sa o bagi in cos dupa oponent.
( Jocul Baschet 3d Obligatea sa jucat de: 87,878)

Nursery Rhymes Babies Songs
  Children Learning Colors


jocuri sportive
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri sportive!
Copyright © 2008 - 2017 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

jocuri sportive online