Jocuri logice

in categoria celor mai noi jocuri logice si miniclipuri online si gratis din 2017
Cauta Joc gratuit

Learning Videos for Kids

ParteneriJocuri logice Gratis

Advertisements
  Advertisements


Special pentru pasionatii de jocuri table online am gasit acest joculet 3D in care ai mai multe posibilitati de jucat; impotriva calculatorului, impotriva unui adversar online sau multiplayer. Foloseste mouse-ul pentru a muta piesele pe tab...
( Jocul Table sa jucat de: 564,542)

Daca esti bun la cultura generala incearca aceste jocuri vrei sa fi miliardar si poate, poate ca o sa ne uimesti pe toti cu inteligenta ta.
( Jocul Vrei sa fi miliardar sa jucat de: 62,898)

Incearca aceste jocuri alba ca zapada puzzle pentru copii inteligenti in care ai de aranjat piesele in ordine in asa fel incat sa ai o imagine intregita.
( Jocul Alba ca Zapada Puzzle sa jucat de: 132,105)

Alege aceste jocuri Corbin Bleu Puzzle pentru copii in care ai diferite nivele pe care trebuie sa le treci si in care ai de facut cate o poza a vedetei disney Corby.
( Jocul Corbin Bleu Puzzle sa jucat de: 66,439)

Alege aceste jocuri cu test iq de inteligenta pentru copii care se considera cat de cat inteligenti. Stabileste care este regula problemei de fata si rezolva-le una cate una.
( Jocul Test IQ de inteligenta sa jucat de: 33,906)

Alege aceste jocuri bakugan new vestroiaonline. Gaseste cate doua bile colorate identic si nu lasa sa se umple ecranul deoarece vei pierde cu siguranta.
( Jocul Bakugan New Vestroia sa jucat de: 172,650)

Alege aceste jocuri de puzzle copii mici care pot fi jucate si de copii de 3 ani si de copii de 6 ani; sunt cu personajele winx care sigur le indragesc fetele mici.
( Jocul Puzzle copii mici sa jucat de: 118,723)

Incearca aceste jocuri Afacere pe Mare in mijlocul oceanelor in care fiecare isi desfasoara propria activitate cum poate si cum stie, fie ca si capitan de vas sau marinar sau orice altceva. Aventura suspansul si logica sunt toate gramada in...
( Jocul Afacere pe Mare sa jucat de: 171,135)

Fixeaza pozitia unde vei arunca cu bombe in celalalt adversar . Distruge-ti adversarul din cat mai putine miscari . Mult succes ! Foloseste tasta SPACE pentru a arunca cu bombe.
( Jocul tancuri sa jucat de: 46,478)

Alege acest joc cu cubix unul de indemanare pentru copii mici in care ai de dirijat niste cuburi dintr-un loc in altu; cubul cubix este un cubulet destept cu ajutorul tau.
( Jocul Cu Cubix sa jucat de: 33,577)

Alege aceste jocuri puzzle cu tancuri; este un joc nou de logica de gandire si de indemanare logica pentru copii de facut puzzle si pazaluri si pazal cu tancuri mari de razboi.
( Jocul Puzzle Cu Tancuri sa jucat de: 5,353)

Alege aceste jocuri de joker poker shuffle in care un joker jucaus strange o mana de carti ca sa o arate regelui ce-l asteapta la final dupa ce a adunat puncte pretioase; jocuri de carti poker pe aparate gasesti in aceeasi categorie de pe s...
( Jocul Joker Poker Shuffle sa jucat de: 16,964)

Incearca aceste jocuri 3D Logic pentru copii mici distractive si amuzante in care vei avea de pus putin mintea la contributie.
( Jocul 3D Logic pentru copii sa jucat de: 86,004)

Incearca aceste jocuri Bakugan cu Carti pentru copii mici care vor sa faca perechi cat mai multe intr-un timp cat mai scurt si din cat mai multe carti puse pe ecran in ro
( Jocul Bakugan Cu Carti sa jucat de: 122,580)

Nursery Rhymes Babies Songs
  Children Learning Colors


jocuri logice
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri logice!
Copyright © 2008 - 2017 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

jocuri logice online