Jocuri logice

in categoria celor mai noi jocuri logice si miniclipuri online si gratis din 2016
Cauta Joc Online

Jocuri Browser

ParteneriJocuri logice Gratis

Advertisements
  Advertisements


Daca te consideri o fire puternica iti propunem aceste jocuri de daramat cladiri in care ai de distrus rand pe rand un cartier dupa altul cu ajutorul unei masinarii special create.
( Jocul De Daramat Cladiri sa jucat de: 144,648)

Alege aceste jocuri chrono robo; un joc nou cu roboti mari si uriasi de indemanare de gandire logica si inteligenta pe nivele cu stagii multe de trecut cu acesti roboti pe care ai de teleporat.
( Jocul Chrono robo sa jucat de: 9,329)

Construieste un drum pana la obiectul indicat , astfel incat drumul pe care-l vei construi tu sa fie practicabil . Foloseste mouse-ul pentru a construi drumul , si tasta space pentru a roti .
( Jocul pipe mania sa jucat de: 108,609)

Incearca aceste jocuri brik breaker in care ai de tintit de lovit si de daramat un zid format din caramizi intr-un anume timp dat de calculator; darama zidul cu eficienta si indemanare si vei vedea cat de mult se aseamana jocul cu cele de g...
( Jocul Brik Breaker sa jucat de: 85,506)

Alege aceste jocuri forme mici; un joc nou cu de logica si de indemanare de gandire si inteligenta pe nivele cu bile colorate si forme geometrice pentru copii si pentru baieti cu miscari logice.
( Jocul Forme Mici sa jucat de: 11,666)

Avem jocuri cu Matematica in care ai nevoie de logica si gandire ca sa rezolvi problemele care se afiseaza pe ecran. Succes la rezolvarea problemelor.
( Jocul Matematica sa jucat de: 266,711)

Avem pentru cei mici un joculet de cultura generala foarte nostim si distractiv. incearca si tu sa vezi daca descoperi ceva cuvinte ascunse.
( Jocul De cultura sa jucat de: 45,864)

Incepe aceste jocuri de sudocu gratis in care copilul tau se va bucura de o bine meritata pauza de gandire si logica; sudoku este un joc deja cu traditie si doar ce-i cu putine abilitati indreptate inspre cunostintele logice vor reus...
( Jocul Sudocu Gratis sa jucat de: 7,786)

Am mai adaugat inca un joc gratis in categoria jocuri sah cu calculatorul, si posibiliatea de a juca pe 3 nivele de experienta, incepand cu sah usor pentru incepatori, sah online pt nivel mediu si sah avansati pentru cei mai v...
( Jocul Jocuri Sah sa jucat de: 256,673)

Alege acest joc mouse maze in care cu ajutorul mouse-ului tau va trebui sa mergi prin labirint fara sa lovesti peretii de demarcare sau obstacolele puse in cale. Daca termin toate nivelele esti foarte tare.
( Jocul Mouse Maze sa jucat de: 10,167)

Incearca acestejocuri Room Challenge Obiecte Ascunse 2010 in care ai obiecte ascunse pe care desigur tu va trebui sa le gasesti. Jocurile se adreseaza celor care vor flash-uri de indemanare logica perspicacitate.
( Jocul Room Challenge Obiecte ascunse 2010 sa jucat de: 167,983)

Alege aceste jocuri cu serpi si zaruri; jocul se poate juca in 2 sau chiar mai multe persoane. Pe mai multe patrate exista serpi iar pe altele exista scari. Jucatorul trebuie sa arunce zarul ca sa determine cat are voie sa se deplaseze. In ...
( Jocul Cu serpi si Zaruri sa jucat de: 102,095)

In acest joc de logica va trebui sa darami toate cuburile care trebuie sa fie cel putin de cate 2 culori la fel . Trebuie sa te misti cat mai repede pentru ca sa nu sa se umple imaginea de cuburi. Foloseste-te si de bombele pe care le vei g...
( Jocul darama cuburi sa jucat de: 316,287)

Incearca aceste jocuri Puzzle I Love You pentru copii mici in care ai de aranjat ca si in imaginea initiala toate piesele la locul lor. Ai si un buton cu optiunea indiciu care te ajuta sa termini mai repede sesiunea.
( Jocul Puzzle I Love You sa jucat de: 47,106)

PUBLICITATE
  PUBLICITATE


jocuri logice
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri logice!
Copyright © 2008 - 2016 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

jocuri logice online