Miniclip

in categoria celor mai noi miniclip si miniclipuri online si gratis din 2016
Cauta Joc Online

Jocuri Browser

Parteneri



Miniclip Gratis

Advertisements
  Advertisements


Alege aceste jocuri cu caluti de mare in care ai o sesiune dress up speciala pentru copii de 7 ani sub apa la mare adancime; ai caluti de mare de ingrijit noi in acest miniclip si ca orice alt animal sau peste ei de asemenea sunt foa...
( Jocul Caluti de Mare sa jucat de: 33,078)

Acest joc de tip dress up are loc in univerul Monster High si o are ca protagonista pe frumoasa Jinafire Long. Jinafire tocmai s-a transferat din China la liceul Monster High si are nevoie de un look nou pentru prima zi de scoala.
( Jocul Monster High Jinafire Long sa jucat de: 518)

Incearca aceste jocuri cu porci de guineea pentru copii distractive si ciudate in acelasi timp. Cu siguranta ai auzit tot felul de povesti ciudate cu acesti porcusori dar joculetul asta este dintre cele mai ciudate.
( Jocul cu Porci de Guineea sa jucat de: 28,875)

Incearca aceste jocuri pozele de absolvire pentru fete. Una dintre fete are nevoie de o sedinta dress up ca sa fie pregatita bine pentru sedinta foto.
( Jocul Pozele de absolvire sa jucat de: 40,785)

Alege aceste jocuri cu samurai pentru cei pasionati de putina adrenalina care sa pompeze in sange. Stai cat mai mult pe sfoara fara sa-ti pierzi echilibrul pentru ca altfel s-ar putea sa faci o baie pe moca. Devin-o campionul absolut la ast...
( Jocul Samurai sa jucat de: 53,203)

Incearca aceste jocuri wall-e pinball cu personajul pixar disney wally in care ai o minge, ball, care zburda de colo pana colo.
( Jocul Wall-e Pinball sa jucat de: 22,886)

Incearca aceste jocuri Fotbal cu Mickey Mouse si ratoiul Donald Duck, mult indragitele personaje de desene animate de la disney care vor sa practice cateva scheme din fotbal.
( Jocul Fotbal cu Mickey Mouse sa jucat de: 78,453)

Fa cat mai multe scheme cu placa ta de snowboard . Ai grija sa nu cazi de pe placa de snowboard , va trebui sa sari exact atunci cand vei avea o trambulina in fata ta . Foloseste tasta space pentru a te pregati inainte de a sari , si tasta x pentr...
( Jocul placa de snowboard sa jucat de: 247,207)

Incepe aceste jocuri shopping city island pentru cei mai impatimiti in ale shoppingului in care tu vei putea sa-ti construiesti un paradis al cumparaturilor virtual.
( Jocul Shopping City Island sa jucat de: 53,610)

Este timpul pentru distractie si deci pentru un miniclip cu Muzica la Pian daca spui ca esti un impatimit al muzicii. Apasa clapele si descurca-te cat poti tu de bine in acest joculet.
( Jocul Muzica la Pian sa jucat de: 142,355)

Alege aceste jocuri cu magicienii din waverly places dupa filmul disney cu acelasi nume in care selena gomez este alaturi de partenerul ei intr-o sesiune make up si dress up.
( Jocul Magicienii din Waverly Places sa jucat de: 112,748)

Incearca aceste jocuri cu Diego Maradona un jucator de fotbal foarte cunoscut pe timpuri pentru talentul lui de mare golgheter al echipei Argentiniene. Ajuta-l sa mentina mingea cat mai mult timp in aer si sa bata noi recorduri.
( Jocul Diego Maradona sa jucat de: 49,231)

Alege aceste jocuri back to school pentru copii distractive pentru cei care deja se gandesc cu bucurie la primele zile de scoala.
( Jocul Back to School sa jucat de: 28,191)

Alege aceste jocuri Voleibol cu Fete extrem de distractive in care ai parte de activitati sportive sau care implica sport cu mingea pentru copii si-n care tu cu echipa ta de volleyball va trebui sa invinge-ti adversarele; jocu...
( Jocul Voleibol cu Fete sa jucat de: 18,761)

PUBLICITATE
  PUBLICITATE


miniclip
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte miniclip!
Copyright © 2008 - 2016 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

miniclip online