Miniclip

in categoria celor mai noi miniclip si miniclipuri online si gratis din 2018
Cauta Joc gratuit

Learning Videos for Kids

ParteneriMiniclip Gratis

Advertisements
  Advertisements


Incepe aceste jocuri celebrity ice cream in care vei vedea o gramada de vedete internationale stranse in jurul unui chiosc unde tu ai de servit inghetata sau sucuri delicioase; vedete pop premiate sunt la petrecere si tu va trebui sa...
( Jocul Celebrity Ice Cream sa jucat de: 16,263)

Intra si joaca aceste jocuri cu fotbal free online si suteaza la poarta. Lovitura libera dupa lovitura libera ar trebui sa plaseze mingea in poarta. Pozitia este foarte buna, aproape ca la penaltiuri.
( Jocul Fotbal free online sa jucat de: 58,063)

Incearca si tu aceste jocuri cu campion la box, lupte in ring pentru toate categoriile de copii si de adversari. Alege-ti adversarul si personajul care te va infatisa pe tine si incepe meciul.
( Jocul Campion la Box sa jucat de: 36,788)

Acest bebelus are nevoie de o operatie la dinti iar in acest joc tu va trebui sa rezolvi aceasta problema. Fa ca acest bebelus sa se simta bine.
( Jocul Bebelus Royal la Doctor sa jucat de: 1,112)

Alege aceste jocuri Betmen Dark Angel neinfricat si cutezator pentru copii de 10 12 ani care il adora pe acest erou, personaj de desene animate nou sau vechi; batman noi este mereu in actiune pe motocicleta lui puternica.
( Jocul Betmen Dark Angel sa jucat de: 28,675)

Daca vrei sa joci jocuri Darts de tras la tinta nu mai astepta nici o clipa si testeaza-ti capacitatile de concentrare si executa aruncari cu indemanare. Sagetile una cate una din acest miniclip online trebuie sa-ti aduca puncte valo...
( Jocul Darts de tras la tinta sa jucat de: 98,732)

Alege aceste jocuri sa te dai cu scheiboardul daca vrei s ate plibi cu placa alaturi de Mario in sesiuni noi de boarding 3d pentru copii alaturi de acest personaj mereu gata de actiune; Mari flash vine in tntampinarea dorintelor tale si in ...
( Jocul Sa te dai cu Scheibordul sa jucat de: 86,767)

Alege aceste jocuri super lupte; un joc cu foarte multe nivele de lupte cu luptatori cairu si ninja de strada cu multe scheme de foc in doi cu mare indemanare.
( Jocul Super Lupte sa jucat de: 10,771)

Incearca aceste jocuri sarituri la trambulina in apa pentru copii destractive si amuzante in care va trebui sa efectuezi tot felul de salturi, acrobatii in aer si scheme extreme ca sa impresionezi publicul.
( Jocul Sarituri la trambulina in apa sa jucat de: 93,448)

Alege aceste jocuri bucataria turceasca in care putem observa cum turci si mesele lor sunt colorate datorita diferitelor bunataturi ce pot apare. Kebab cu pui, o delicatese pentru toti.
( Jocul Bucataria Turceasca sa jucat de: 14,645)

Alege aceste jocuri Voleibol cu Fete extrem de distractive in care ai parte de activitati sportive sau care implica sport cu mingea pentru copii si-n care tu cu echipa ta de volleyball va trebui sa invinge-ti adversarele; jocu...
( Jocul Voleibol cu Fete sa jucat de: 19,311)

Daca te consideri un luptator adevarat atunci incearca acest miniclip Lupte cu Jackie Chan in care ai parte de sesiuni de bataie pe strada pentru copii mici si sportivi.
( Jocul Lupte cu Jackie Chan sa jucat de: 43,825)

Incepe aceste jocuri de fete bolnave noi de 2012 in care ai de imbracat asistenta medicala si pacienta din pat care are febra; fetita este rapusa de temperaturi ridicate si asistentele isi fac rolul lor de ingrijitoare.
( Jocul Fete Bolnave sa jucat de: 42,941)

Alege aceste jocuri doctor zed pentru copii distractive si amuzante in care vei avea multa actiune. Ajuta-l pe doctorul zed sa duca la indeplinire toata misiunea.
( Jocul Doctor Zed sa jucat de: 26,648)

Nursery Rhymes Babies Songs
  Children Learning Colors


miniclip
Va multumim pentru vizita . Va asteptam sa mai reveniti pentru alte miniclip!
Copyright © 2008 - 2018 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate. Sitemap

Advertisements

miniclip online