Jocuri cu logica

in categoria celor mai noi jocuri cu logica si jocur online si gratis din 2017
Cauta Joc gratuit

Learning Videos for Kids

ParteneriJocuri cu logica Gratis

Advertisements
  Advertisements


Avem jocuri cu Viata de construit> (Jucate: 133,409)

Incearca aceste jocuri de Gandire Logica foarte interesante in care ai de directionat un mic obiect punandu-ti mintea la contributie in asa fel incat sa fi in stare sa-l conduci cu ajutorul obiectelor din imagine la finalul traseului. Jocur...
(Jucate: 99,628)

Alege acest joc galaxy solitaire un joc de carti pentru copii care isi doresc o pauza de gandire, logica si indemanare; soliter este un joc de carti clasice despre care orice copil stie in ziua de astazi insa varianta galaxie este una compl...
(Jucate: 10,158)

Avanta-te in acest joculet Conexiuni cu Baloane pentru copii mici in care ai de gandit in mod logic toata treaba asta intortocheata cu tevile pus aiurea.
(Jucate: 85,611)

Incearca aceste jocuri Puzzle cu printese pentru fete in care ai nevoie de logica si putina gandire ca sa asezi piesele la locul lor si ca sa completezi imaginea data in acest minclip.
(Jucate: 235,458)

Alege aceste jocuri cu sah usor in doi pentru copii care vor sa stimuleze gandirea. Dupa ce te saturi de jucat sah mai incearca si alte jocuri logice din aceeasi categorie.
(Jucate: 107,096)

Incearca aceste jocuri Mahjong Connect pentru copii cu logica si indemanare mutand fiecare piesa la locul care trebuie. Mahjong daily sau mahjong alchemy vom adauga in curand pentru tine si prietenii tai.
(Jucate: 50,553)

Incearca aceste jocuri Spider Solitaire pentru copii distractive si in care va trebui sa dai dovada de logica si gandire rapida ca sa termini in timp cat mai scurt jocul.
(Jucate: 28,903)

Alege aceste jocuri de Gandire Sudoku pentru copii mici in care trebuie sa ai putina logica ca sa reusesti sa duci la capat joculetul.
(Jucate: 32,882)

Incearca aceste joculete cu albine de dansat pentru copii foarte frumoase si distractive. Apoi mai incearca si alte joculete de indemanare cu logica.
(Jucate: 38,021)

Alege aceste jocuri pusculita cu bani pline de logica pentru copii mici in care ai de strans bancnotele de bani de pe traseul prestabilit din casa.
(Jucate: 91,215)

Incearca aceste jocuri de Domino Online, jocuri de gandire foarte tari pentru copii. Daca iti place sa joci jocuri logice poti incerca si celelalte miniclipuri pline de logica si fun in acelasi timp.
(Jucate: 77,377)

Advertisements
  Advertisements

jocuri cu logica
Va multumim pentru vizita. Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri cu logica!
Copyright © 2008 - 2017 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate.

Advertisements

jocuri cu logica