Jocuri de gasit

in categoria celor mai noi jocuri de gasit si jocur online si gratis din 2018
Cauta Joc gratuit

Learning Videos for Kids

ParteneriJocuri de gasit Gratis

Advertisements
  Advertisements


Alege aceste jocuri camera mea de desen in care ai pierdut niste obiecte; gaseste obiectele rand pe rand in timp util; ai parte de un miniclip frumos in care ai de facut curatenie sau ai de gasit obiecte noi si gratis prin aceasta camera de...
(Jucate: 122,452)

Incearca acestejocuri Room Challenge Obiecte Ascunse 2010 in care ai obiecte ascunse pe care desigur tu va trebui sa le gasesti. Jocurile se adreseaza celor care vor flash-uri de indemanare logica perspicacitate.
(Jucate: 168,717)

Alege aceste jocuri de cautat litere cu Dora in care vei avea o carte si cateva cuvinte de asezat litera cu litera in functie de imaginea care apare la fiecare pagina in limba engleza. Literele se vor amesteca si vor deveni litere ascunse.
(Jucate: 59,646)

Alege aceste jocuri catelus pierdut; un joc nou de logica cu animale de gandire logica si de gasit obiecte pierdute si de gasit lucruri ascunse si pierdute in casa si in magazine sau in gradini 3d.
(Jucate: 20,162)

Alege aceste jocuri strumfi alfabetul; este un joc nou cu strumfi de logica si de indemanare de gandire pentru copii cu personaje animate de gasit alfabetul si literele alfabetului ascuns un joc gratis.
(Jucate: 4,716)

Da startul in aceste jocuri cu raliuri de jucarii auto, mai precis cu masinute de jucarie pentru copii mici sau daca esti in cautare de jocuri in care ai de gasit jucarii mai survoleaza putinel acelasi site.
(Jucate: 81,735)

Incepe aceste jocuri cu turistul in care ai de gasit obiecte ascunse in tot felul de locuri; ai obiecte ascunse de gasit in tot felul de locuri din filmul "The Tourist" in care detaliile de aceleasi culori te vor induce in eroare.
(Jucate: 19,314)

Incearca aceste jocuri cu jinx and minx in care trebuie sa gasesti diferentele; este un joc destul de dificil deoarece trebuie sa ai un spirit de observatie extrem de bun ca sa gasesti toate diferentele; gaseste toate diferentele cerute de ...
(Jucate: 15,363)

Alege acest joc Detectiv Particular Online pentru copii mici dar inteligenti si cu mintea brici cand vine vorba de descoperit indicii care sa te duca la descoperirea Priscilei.
(Jucate: 59,454)

Alege aceste jocuri de aranjat dormitoare barbie pentru fetite in care va trebui sa gasesti fiecare obiect aruncat aiurea prin camera si sa le strangi 3 cate 3 pana ce faci curatenie totala si bineinteles inainte sa expire timpul.
(Jucate: 211,073)

Joaca aceste jocuri cauta si gaseste cu Dora unde ai de gasit obiecte ascunse cu lupa Dorei Exploratoarea. Ajut-o pe Dora in timp ce cauta si gaseste online diferitele obiecte imprastiate in imagine.
(Jucate: 271,065)

Vei vizualiza o carte de benzi colorate . Tu va trebui sa cauti toate greselile si bineinteles in acelasi timp sa gasesti diferentele dintre cele doua carti colorate. Vei avea de gasi cate 5 diferente dintre cele doua imagini , dupa ce ai terminat...
(Jucate: 197,640)

Incearca aceste jocuri cu spanzuratoarea in care va trebui sa ghicesti cuvintele care apar, litera cu litera pana completezi fiecare spatiu liber.
(Jucate: 88,401)

Alege acest joc cu dormitor orginal in care ai un dormitor ca o masina de curse si ai de gasit obiectele ascunse lasate la intamplare in camera; ai de facut curat asa ca gaseste orice fel de obiecte ascunse prin el.Un joc distractiv pentru ...
(Jucate: 30,709)

Advertisements
  Advertisements

jocuri de gasit
Va multumim pentru vizita. Va asteptam sa mai reveniti pentru alte jocuri de gasit!
Copyright © 2008 - 2018 Jocuri12.Com. Toate joculetele si descrierile © apartin proprietarilor de drept. Toate drepturile rezervate.

Advertisements

jocuri de gasit